CarSpyShots

CarSpyShots (http://www.carspyshots.net/index.php)
-   Help Forum (http://www.carspyshots.net/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Still waiting for a password reset... so yes I did re-register. (http://www.carspyshots.net/showthread.php?t=14318)

ajprice the second 12-06-2007 01:22 PM

Still waiting for a password reset... so yes I did re-register.
 
I came onto the site lastnight, and found it all different and black and stuff ;) .

Wasn't logged in, found the how to thread. Fair enough, send my email address to the password thingie. Nothing.
Tried it again just incase. Nothing. Went to bed.

Checked email this morning. Nothing. Did the email password thingie again, thinking maybe the site was busy or slow lastnight and wasn't working properly. Still nothing.

So I gave up and re-registered, and here I am (eventually).

Oh and who's idea was it to use a really small serif font on a WEBSITE!!! Really hard to read guys :mad: ...

-Reppu- 12-06-2007 03:12 PM

Yep, looks like some of us are having issues with the password update process. Also, many of us have complained about the small font. But please, there's literally thousands of members, let's give the admins a time to sort everything out. I'm sure they're doing their best....

Mappy 12-06-2007 05:33 PM

Quote:

Originally Posted by ajprice the second (Post 311024)
I came onto the site lastnight, and found it all different and black and stuff ;) .

Wasn't logged in, found the how to thread. Fair enough, send my email address to the password thingie. Nothing.
Tried it again just incase. Nothing. Went to bed.

Checked email this morning. Nothing. Did the email password thingie again, thinking maybe the site was busy or slow lastnight and wasn't working properly. Still nothing.

So I gave up and re-registered, and here I am (eventually).

Oh and who's idea was it to use a really small serif font on a WEBSITE!!! Really hard to read guys :mad: ...

I'm in the same boat and can't figure it out. I've tried to do the "Forgot Password" from Firefox and IE, obviously with the same results. I've tried to do it with my new account just to see if it will work, still nothing. So perplexing at best. Of course, both are Hotmail accounts, so that may have something to do with it. The only strange thing with that, though, is that Hotmail usually delivers every message, but kicks stuff like this over to my junk folder. This stuff isn't showing up anywhere.

Ascariss 12-06-2007 06:11 PM

please read this thread

http://www.carspyshots.net/showthread.php?t=14315


All times are GMT +1. The time now is 12:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Black Falcon Media Group Oy