CarSpyShots
Quick Member Login:
Forgot password?
Forum Statistics:
Forum Members:
Total Threads:
Total Posts:


There are users
currently browsing forums.
  FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-06-2007, 01:22 PM
ajprice the second ajprice the second is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: UK
Posts: 4
Default Still waiting for a password reset... so yes I did re-register.

I came onto the site lastnight, and found it all different and black and stuff .

Wasn't logged in, found the how to thread. Fair enough, send my email address to the password thingie. Nothing.
Tried it again just incase. Nothing. Went to bed.

Checked email this morning. Nothing. Did the email password thingie again, thinking maybe the site was busy or slow lastnight and wasn't working properly. Still nothing.

So I gave up and re-registered, and here I am (eventually).

Oh and who's idea was it to use a really small serif font on a WEBSITE!!! Really hard to read guys :mad: ...
__________________
Dodge Ram - If you can't dodge it, ram it!
(I really should think of something else now...)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-06-2007, 03:12 PM
-Reppu- -Reppu- is offline
New Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 6
Default

Yep, looks like some of us are having issues with the password update process. Also, many of us have complained about the small font. But please, there's literally thousands of members, let's give the admins a time to sort everything out. I'm sure they're doing their best....
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2007, 05:33 PM
Mappy Mappy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by ajprice the second View Post
I came onto the site lastnight, and found it all different and black and stuff .

Wasn't logged in, found the how to thread. Fair enough, send my email address to the password thingie. Nothing.
Tried it again just incase. Nothing. Went to bed.

Checked email this morning. Nothing. Did the email password thingie again, thinking maybe the site was busy or slow lastnight and wasn't working properly. Still nothing.

So I gave up and re-registered, and here I am (eventually).

Oh and who's idea was it to use a really small serif font on a WEBSITE!!! Really hard to read guys :mad: ...
I'm in the same boat and can't figure it out. I've tried to do the "Forgot Password" from Firefox and IE, obviously with the same results. I've tried to do it with my new account just to see if it will work, still nothing. So perplexing at best. Of course, both are Hotmail accounts, so that may have something to do with it. The only strange thing with that, though, is that Hotmail usually delivers every message, but kicks stuff like this over to my junk folder. This stuff isn't showing up anywhere.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2007, 06:11 PM
Ascariss's Avatar
Ascariss Ascariss is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Location: Gdansk, Poland
Posts: 5,376
Default

please read this thread

http://www.carspyshots.net/showthread.php?t=14315
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

All times are GMT +1. The time now is 06:00 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Black Falcon Media Group Oy