CarSpyShots
Quick Member Login:
Forgot password?
Forum Statistics:
Forum Members:
Total Threads:
Total Posts:


There are users
currently browsing forums.
  FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-09-2006, 09:35 PM
carjunkie carjunkie is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 106
Default Freezing problem

I was wondering if anybody else is having this problem or if its just me. For some reason my browser keeps on freezing when loading a page and its only happening on css. If its just me, am I supposed to have something enabled or disabled. Any input would be appreciated. Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2006, 09:46 PM
Ascariss's Avatar
Ascariss Ascariss is offline
Administrator
 
Join Date: Dec 2002
Location: Gdansk, Poland
Posts: 5,651
Default

Happens to me sometimes when a specific ad tries to load, I am not sure which one is causing the problem though.

I just press F5 and it reloads fine.

Reply With Quote
  #3  
Old 01-09-2006, 09:59 PM
carjunkie carjunkie is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 106
Default

Oh, ok thanks.

edit: I think its the voip ad


Modified by carjunkie at 9:14 PM 1/9/2006

Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

All times are GMT +1. The time now is 02:02 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Black Falcon Media Group Oy